Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noInfoside for ansatte i kirken | Skjer i kirken
Til hovedinnhold

For ansatte i Den norske kirke

Hva er Skjer i kirken?

  • Er det noen gode konserter i mitt nærområde?
  • Er det et middagsfellesskap i nærheten?
  • Jeg har lyst til å delta i et kor, er det noen for meg?
  • Hvem arrangerer sorggrupper i Tønsberg og omegn?

Undersøkelser viser at mange synes det er vanskelig å finne informasjon om hva en kan delta på i kirken. Dette gjelder spesielt de som ikke går i kirken jevnt. Mens spørsmålene over før har krevd at en finner fram til menighetene i sitt nærområdes nettsider, kan vi nå bruke Skjer i kirken for å vise fram et samlet innhold på en enkel og intuitiv måte.

Målet med Skjer i kirken er å hjelpe dere med å nå ut til flere, og å hjelpe besøkende til å finne og utforske kirkens arrangementer. Skjer i kirken som verktøy skal være enkel å bruke, og skal fungere uavhengig av hvilken teknologi eller nettsideløsning din menighet bruker. Dette er en stor oppgave, men forhåpentligvis vil du oppleve at vi blir litt dyktigere og bedre hver dag. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.

Kom i gang

Veiledning til hvordan komme i gang med Skjer i kirken finner du i Ressursbanken. Trykk her for å komme til Ressursbanken.

Vi vil høre fra deg!

Det jobbes kontinuerlig med å forbedre tjenesten. Det er derfor viktig for oss å vite hva du synes er bra og hva du synes burde være bedre. Send oss gjerne din tilbakemelding på e-post til skjeri@kirken.no.

Søk på menighet eller sokn